Avantajele pe care le ofera serviciile de curatenie a locuintei

Nu exista indoiala ca intretinerea curateniei in locuinta unde traim este foarte importanta pentru oricare intre noi. O incapere curata asigura un mediu ambient placut, stare de bine si relaxare. Traind int-un mediu curat riscul de a contacta diferite boli, virusuri si bacterii este scazut. Un alt motiv bun pentru care nu trebuie sa neglijam intretinerea curateniei in locuinta este legat de starea de functionare a aparatelor electrocasnice si a pieselor de mobilier. Daca intretinem corect aparatura si mobila, ne putem bucura mai mult timp de aspectul de nou al acestora si le putem prelungi durata de viata cu multi ani.

Curatenia locuintei o activitate de colaborare in echipa

Curatenia locuintei poate fi o activitate placuta care implica toti membrii familiei. Poate fi o activitate care ajuta la responsabilizarea mebrilor mai mici din famile si totodata este o actiune ce implica ajutor reciproc si lucru in echipa. Fiecare membru poate indeplini cate o sarcina anume, chiar si la varste mici. Oricare dintre atributii poate fi un mod placut de a petrece timpul cu familia. Deci chiar si aceasta activitate solicitanta, poate deveni extrem de placuta daca este realizata cu ajutor din partea celor dragi.

Curatenia locuinte si timpul necesar indeplinirii acestei sarcini

Efectuare curateniei in locuinta necesita timp! Aspirarea este o actiune care trebuie efectuata cu raspundere pentru a ne bucura de aer proaspat si curat in timpul saptamanii. Odata ce aceasata operatiune este efectuata este indicat sa fie curatate toate accesoriile aparatului. Curatarea temeinica a geamurior,  podelelor, indepartarea prafului de apartura electronica din locuinta si indepartarea murdariei de pe piesele electrocasnice, necesita timp si atentie. Ingrijirea bucatariei, a baii si a grupului sanitar de serviciu trebuie efectuate cu mare raspundere pentru a evita dezvoltarea germenilor. Usile, tocurile usilor, glafurile, aplicele si intrerupatoarele nu trebuie neglijate daca dorim sa ne bucuram de aspectul de nou si impecabil pentru mai mult timp.

Pentru ca suntem foarte activi si permanent suntem implicati in numeroase activitati, pentru ca suntem obligati si  nevoiti sa “caram” din responsabilitatile de la serviciu acasa, pentru ca nu putine sunt zilele in care ramanem blocati in trafic si pentru ca de obicei nu ne ajunge timpul, este indicat sa cerem ajutor pentru a putea duce la bun sfarsit toate indatoririle casnice.

Firmele care ofera servicii de curatenie, optiunea perfecta

Curatenia la domiciliu a devenit in ultimii ani un serviciu tot mai solicitat si la noi in tara, in special in zona capitalei. Distantele mari dintre locul de munca si locuinta, dintre scoala copilului si centrul afterschool, clubul unde desfasoara activitatile sportive si traficul tot mai aglomerat sunt factori care ne determina sa apelam tot mai des la  societati care asigura astfel de servicii.

firma-de-curatenie-profesionala

Firma de curatenie profesionala

Firmele care ofera servicii de curatenie sunt cea mai buna solutie pentru persoanele foarte active, carora nu le ajunge timpul. Sunt solutia la indemana pentru persoanele care doresc sa stea intr-o locuinta curata, dar care nu doresc sa se implice activ in operatiunile de curatare a casei.

Cand ne orientam catre firmele care ofera de servicii de curatenie

Putem sa colaboram cu o firma care asigura curatenia oricand! Fie pentru intretinerea curateniei, saptamanal sau lunar;  pentru efectuarea unei curatenii mai serioase  la schimbarea de anotimp. Putem sa alegem o firma care ofera servicii de curatenie de cea mai buna calitate dupa ce am efectuat renovari in imobil sau dupa ce am reamenajat apartamentul.

Mentinerea in stare impecabila a locuintei este o treaba foarte importanta, este o actvitate ce nu trebuie ignorata si trebuie tratata cu cea mai mare resopnsabilitata, insa curatarea locuintei nu trebuie sa ne rapeasca prea mult din timpul liber sau momentele pe care dorim sa le petrecem impreuna cu cei dragi.

Cum alegem firma care va asigura curatenia in locuinta

Alegerea persoanelor care se vor ocupa de curatarea locuintei este o treaba extrem de dificila, pentru ca acestea au acces in sanctuarul personal; patrund in spatiul cel mai intim care ne asigura stabilitate si confort emotional.

Firma care se ocupa cu curatarea locuintei trebuie sa asigure servicii de cea mai buna calitate, sa puna la dispozitie personal bine instruit, sa ofere servicii diversificate si abonamente personlizate in functie de necesitatile individuale.

Personalul companiei trebuie sa fie bine instruit in activitatile pe care le are de indeplinit si bininteles trebuie sa asigure discretie totala, indiferent de situatie.

Un alt aspect care asigura calitatea curateniei in locuinta este legata de tipul  aparaturii si produselor utilizate.

SERVICII DE CURATENIE BUCURESTI, FIRMA CARE ASIGURA SERVICII DE CALITATE

Suntem una dintre companiile de top care ofera servici de curatenie in capitala si in jurul acesteia, care s-a remarcat in cei 5 ani de activitate prin seriozitate, flexibilitate si lucrari excelente executate.

Portofoliul bogat , colaborarile cu instiutiile publice, diverse companii cu renume, dar si cu persoane fizice de buna credinta,  sunt o carte de vizita excelenta, care atesta buna calitate a servicilor oferite de personalul angajat.

Promptitudinea si garantia lucrarii sunt alte calitatati care nu lipsesc din agenda, deci odata incheiat un protocol de colaborare cu acesta companie, sigur nu vom pierde timp. Activitatile de curatare a locuintei sunt indeplinite pas cu pas, meticulos, ca la carte.

Flexibilitatea este un alt avantaj. Pentru ca dorim sa ne bucuram de casa curata, frumos mirositoare, tot timpul (cand venim de la serviciu,  cand venim dintr-o vacanta prelungita sau dupa ce am petrecut un week-end prelungit la munte). Este bine ca operatiunile de curatenie si intretinere a curateniei sa poata fi facute la orice ora din zi sau din noapte. Numarul mare de angajati, peste 400, ne asigura ca  firma este capabila sa isi indeplineasca  cu succes toate angajamentele.

Varietatea de servicii este un aspect foarte important in acest domeniu.  Cu cat sunt mai multe optiuni, cu atat vom beneficia de curatenie mai bine executata, indiferent sezon si de tipul activitatilor ce trebuie realizate.

Tipurile de servicii de oferit de firma de curatenie

Serviciile de curatenie a locuintei care intra in pachetul de baza sunt numeroase si variate, si asigura curatirea exemplara a locuintei. Aerisirea tuturor incaperilor, indepartarea panzelor de paianjen si curatarea peretilor, stergerea geamuriilor si a tocurilor sunt esentiale pentru a ne bucura de aer proaspat in locuinta ori de cate ori patrunde inauntru.

Indepartarea prafului de pe  lustre, aplice, aparate de aer conditionat si caloriferere trebuie facuta concomitent cu celelalte operatiuni, penturu ca aceste corpuri acumuleeaza cantitati impresionate de praf.

Usile si tocurile acestora trebuie sa se pastreze curate si  lustruite deci indepartarea urmelor este necesara. Prizele si intrerupatoarele au dimensiuni mici, insa sunt  obiecte intens utilizate, deci trebuie curatate si dezinfectate periodic pentru a evita dezvoltarea germenilor pe suprafetele lor.

Curatenia in bai si spatiile de serviciu trebuie efectuata cu mare atentie, cu produse profesionale de buna calitate, care dezinfecteaza corespunzator si nu ataca  suprafetele sensibile ale obiectelor sanitare.

Aparatele electrocasnice utilizate pentru a ne usura activitatile casnice in bucatarie, televizoarele si celelalte aparate necesare vietii cotidiente pot fi curatate de praf si murdarie cu regularitate, pentru a le prelungi perioada de utilizare.

Aspirarea si curatarea mochetelor, pardoselelor si a suprafetelor acoperite cu parchet sunt alte servicii incluse in pachetul standard de curatare a locuintei la fel ca aruncarea resturilor menajere si a gunoiului reciclabil.

Un alt tip de serviciu pentru care putem sa optam este cel de curatenie dupa constructori, zugravi, instalaltori.  Curatenia de dupa constructori este cea mai extenuanta si mai deprimanta dintre toate operatiunile de curatenie. Tonele de praf fin care acapareaza toate piesele de mobilier si aparatura din casa pot fi mai usor indepartate cu ajutorul personalului angajat de firma care ofera serviciul de curatenie. Incet, incet putem vedea cum “se face lumina”  in locuinta: geamurile, balustradele, prizele, peretii si celelalte obiecte din casa capata aspectul de curat bine cunoscut. In astfel se situatii sunt aplicate si tratemente cu substante de intretinere speciale pentru fiecare sprafata (faianta, gresie, geamuri,oglinzi, s.a.). Ramasitele de moluz, amorsa, var si voprea sunt indepartate manual de pe toate obiectele patate accidental.

La cerere sunt curatate si alte spatii aditionale locuintei, precum garaje, foisoare, subsoluri si terase.

Serviciile de intretinere a curateniei de buna calitate sunt la fel de importante ca si curatenia in sine pentru ca astfel se mentine aspectul impecabil pentru mai mult timp.

Aparatura buna si produsele profesionale asigura curatenia de calitate

Pentru a beneficia de rezultate excelente, apartatura de buna calitate este esentiala. Aspiratoarele cu sistem de injectie extractie sunt esentiale pentru eliminarea eficienta a murdariei de pe mochete si covoare.  Suprafetele dure sunt usor si minutios curatate cu  ajutorul aparatelor profesionale speciale si a substantelor cu efect antistatic, din aceasta cauza praful si murdaria nu se vor mai aseza la fel de usor.

Suprafetele sunt corespunzator curatate cu produsele specifice, detergent cu acid citric pentru suprafetele lavabile, detartrant puternic care dizolva depunerile de calcar, detergent nespumant pentru mochete, odorizante speciale puternice pentru inlaturarea mirosurilor urate sau persistente. Prin utilizarea corecta a substantelor de curatire, toate obiectele, suprafetele si piesele de mobilier isi pastraza aspectul intact timp indelungat.