Locuinta curata – familie sanatoasa si fericita!

Starea de sanatate este influentata in mod direct de starea de curatenie si igienizare al locuintei si a locului de munca. Locuinta personala este spatiul in care petrecem aproximativ 60 % din timp, de aceea toate detaliile legate de iluminare, incalzire, igienizare, influenteaza atat  sanatate fizica cat si starea psihica.

Lumina placuta si temperatura constanta, factori de confort psihic

Pentru a ne bucura de confort, incaperile trebuie sa fie iluminate adecvat. Temperatura constanta, placuta din locuinta are efecte benefice asupra sanatatii. Daca acesti parametrii sunt satisfacuti, ne bucuram de un mediu ambiental placut, deci suntem multumit, fericiti si ne putam ca atare: suntem mai prietenosi, mai buni, mai plini de energie.

curatenie rezidentialaIgineizarea locuintei, factor care asigura sanatate organismului

Starea de igienizare  a locuintei are impact nu doar asupra starii psihice, cat si asupra sanatatii. O casa corect curatata inseamna un mediu cu mai putini germeni, deci riscul de imbolnavire este scazut.

Curatarea locuintei presupune numeroase operatiuni care au ca scop principal indepartarea factorilor care duc la imbolnavire. Praful, acarienii, mucegaiurile (ce se pot dezvolta in ghivecele de flori), parul de la animale sunt principalii alergeni care produc afectiuni dermatologice si respiratorii grave.  Specialistii atrag atentia ca astmul bronsic este principala boala cauzata de alergenii mentionati anterior.

Resturile de mancare si resturile menajere incorect depozitate duc la dezvoltarea si inmultirea unor germenilor care produc afectiunti digestive grave, manifestate prin crampe abdomniale, diaree, varsaturui, febra si stare alterata. Pentru a preveni aparitia acestor boli este importan sa realizam perioadic o curatenie minutioasa a locuintei.

Operatiunile de curatare a grupurilor sanitare, bucatariei, dormitoarelor si livingului trebui atent realizate, pentru a se indeparta atat  praful si murdaria, cat si alergenii si resturile alimentare ce duc la declansarea acestor afectiuni.

Produsele de curatare utilizate trebuie sa fie blande cu suprafetele dar neiertatoare cu microbii. Pentru a ne bucura de efecte prelungite, specialistii ne recomanda sa utilizam substante cu efect antistatic, care curata, degreseaza si nu lasa murdaria sa se fixeze pe suprafete.

Pentru a eficientiza procesul de curatare al locuintei este indicat sa utilizam si aparatura profesionala de buna calitate. In acest fel scurtam timpul operatiunilor de curatenie si ne bucuram de rezultate exceptionale.

 Servicii de curatenie profesionale, pentru locuinte impecabile

Mentinerea curateniei in locuinta a devenit in ultimii ani o provocare pentru fiecare familie activa! Timpul insuficient, stresul si oboseala excesiva acumulate datotita activitatilor zilnice, ne determina sa lasam aceste operatiuni pe mainile indemanatice ale profesionistilor care ofera servicii de curatenie.

Servicii Curatenie Bucuresti este una dintre firmele specializate, care asigura igienizarea impecabila a locuintei! Echipa formata din personal bine instruit in domeniul curateniei s-a remarcat prin profesionalism si discretie.  Standardele ridicate ale companiei au facut ca in cei 5 ani de activitate, portofoliul de clienti sa fie unul remarcabil.

Ce ofera Servicii Curatenie Bucuresti?

Poate ne intrebam de ce este aceasta firma de curatenie mai solicitata decat altele. Simplu, pentru ca ofera servicii de cinci stele, pentru ca utilizeaza doar produse si aparatura profesionala, pentru ca realizeaza toate operatiunile dupa programul nostru, al clientilor.

Rapiditatea este o alta caracteristica apreciata in acest domeniu, iar acest detaliu nu le lipseste! Personalul bine instruit, stie de la inceput care sunt operatiunile pe care trebuie sa le realizeze si care este ordinea corecta pentru a ne bucura de casa de vis pe care o dorim!

Pachetele standard de curatenie rezidentiala a locuintei oferite de Servicii Curatenie Bucuresti includ operatiuni de aerisirea a incaperilor, indepartare a panzelor de paianjen, spalare si lustruire a geamurilor, curatare a lustrelor si a corpurilor de iluminat, curatare a caloriferelor, curatare a tocurilor de la usi, indepartare a prafului si a urmelor de pe oglinzi, tablouri, aparate electronice si electrocasnice.

Baile si bucataria, necesita atentie sporita pentru ca in aceste spatii se pot dezvolta numerosi germeni. Substantele utilizate sunt si dezinfectante si blande cu suprafele obiectelor sanitare. Gresia si faianta sunt atent curatate si lustruite, iar depunerile de calcar si murdarie indeprata in totalitate.

Alte operatiuni care intra in pachetele standard de curatenie a locuitelor sunt cele de aspirare uscata si umeda a podelelor, covoarelor si mochetelor, curatare a tapiteriilor si a suprafetelor confectionate din materiale textile cu substantele specifice, aruncare a gunoiului menajer si odorizare a incaperilor.

Pachetele de servicii de intretinere a curateniei sunt formate din operatiunile de baza care permit mentinerea in stare impecabila a tuturor incaperilor. Aspirarea uscata a covoarelor si mochetelor, curatarea si igeinizare bailor, curatarrea prafului de pe mobilier si aparaura electrica si electrocasnica, aspirarea uscata a podelelor si curatarea umeda a acestora, permit mentinerea in stare perfecta a tuturor incaperilor.

Pretul este un alt aspect ce nu trebuie neglijat cand vine vorba de curatenie.  Planul tarifar este flexibil si corect. Preturile percepute sunt in functie de suprafata locuintei, nu de numarule de operatiuni executate! Firma de curatenei pune la dispozitie pe langa personalul bine insturit, aparatura profesionala si solutiile de foarte buna calitate; in acest fel ne putem bucura de curatenie impecabila cu costuri normale!