Care sunt secretele curateniei dupa constructor

Curatarea locuintei dupa constructor poate fi o sarcina cu adevarat coplesitoare. Chiar si spatiile de lucru in care constructorii au manifestat grija mare pentru a nu afecta suprafetele, molozul si urmele de lavabile pot pune probleme celor care trebuie sa realizeze operatiunile de curatenie. Daca in cazul locuintelor noi, lucrarile se realizeaza intr-o anumita ordine, in cazul lucrarilor de reamenajare lucrurile stau putin diferit si se complica din acest punct de vedere, si asta pentru ca sansele ca si celelalte obiecte sa fie afectate sunt mai ridicate, chiar si in cazul in care se iau cele mai riguroase masuri de protectie.

In aceste situatii realizarea corecta a operatiunii de curatare a locuintei trebuie tratata cu maximum de raspundere, in caz contrar obiectele afectate in procesul de reamenajare si renovare pot capata aspect neplacut de vechi.

Geamurile, ramele, pervazurile – curatare cu produse profesionale adecvate

Geamurile, ramele acestora si pervazurile sunt cel mai frecvent afectate de lucrarile de constructie. Urmele de lavabil si amorsa pot fi cu adevarat suparatoare pentru cei ce incearca sa le indeparteze, si incorect curatate pot ramane urme permanente.

Pentru a curata eficient aceste suprafete in primul rand trebuie folosite produse profesionale care actioneaza eficient dar bland cu suprafetele. Firmele care ofera servicii de curatenie au in dotare astfel de produse care pot indeparta urmele persistente de vopsea lavabila si amorsa, fara a afecta suprafetele, fie ca sunt realizate din lemn, fie ca sunt obtinute din materiale de tip PVC.

Aparatura profesionala pentru indepartarea prafului fin rezultat

Reparatiile mici, precum acoperirea gaurilor, finisarea peretilor crapati si chiar montarea unui corp nou de iluminat produc praf fin, care este greu de indepartat. Trebuie mentionat ca aparatele electrocasnice traditionale pot fi afectate de resturile fine, deci folosirea acestora pentru operatiunile de curatenie dupa constructor nu reprezinta o solutie.

Secretul inlaturarii eficiente a prafului fin este inchirierea de aparatura profesionala conceputa in acest scop. O metoda mai confortabila este contactarea unei firme care ofera servicii de curatenie dupa constructor ce furnizeaza atat echipament profesional cat si personal bine instruit in realizarea operatiunilor ce se impun in astfel de situatii.

Atentie la detalii!

Detaliile sunt elementele care fac diferenta intre lucru bine facut si cele realizate fara raspundere. Intrerupatoarele, prizele si corpurile de iluminat pot fi afectate cel mai vizibil de lucrarile de reamenajare si redecorare realizate de constructori. Pentru a mentine aspectul de curat, fie acestea trebuie indepartate inainte de initierea lucrarii, fie corect curatate sau chiar inlocuite.

Acestea sunt elemente cu rol practic si decorativ important care ofera personalitate incaperilor din locuinta, se gasesc la nivelul ochilor sau sunt puse in valoare de lumina artificiala, de aceea este important ca aspectul lor sa fie impecabil.

In final trebuie mentionat ca toate operatiunile de curatare dupa constructor sunt importante, pentru a crea mediul de proaspat si nou mult dorit. Fie ca vine vorba de indepartarea urmelor de vopsea, fie ca trebuie intreprinse operatiunile de curatare a suprafetelor si mobilierului trebuie folosite produse cu caracteristici deosebite si aparatura adecvata pentru ca rezultatele finale sa fie cele dorite.