Firma de curatenie Bucuresti iti da cateva sfaturi esentiale pentru curatenia apartamentului tau:

Firma curatenie

Curatenia se va face intotdeauna din exterior catre exterior, asadar balconul si cea mai indepartata fereastra a sa trebuie sa fie primele pe care le veti curata.

Plafonul si peretii, daca sunt acoperiti cu vopsea lavabila, se vor curata cu o laveta inmuita in apa calda si solutie de curatat.Se recomanda folosirea unui detergent ce nu necesita clatire, in comert gasindu-se astfel de detergenti.Daca nu gasiti unul special, puteti sa folositi orice fel de detergent pe care il aveti in casa.

Tocurile din lemn ale ferestrelor si usilor, se curata foarte bine cu solutii de detergent universal.Daca de curand s-a zugravit  si tocaria s-a stropit cu vopsea, puneti in apa de clatire putin otet alimentar sau puteti adauga doua linguri de amoniac la 1L de apa, iar dupa ce se sterge, nu mai necesita clatire.

Geamurile de sticla si termopan se vor curata cu solutii speciale pentru geamuri (lichide sau sub forma de spuma – din spray-uri pentru geamuri), cu o carpa moale din bumbac, o laveta sau prosop de hartie.

Pont: Geamurile se curata preferabil in zilele innorate, directia de curatare fiind intotdeauna din partea superioara catre cea inferioara

Mobila se va sterge cu o carpa uscata, folosindu-se o solutie recomandata tipului de lemn folosit la confectionarea mobilierului.Intotdeauna curatarea se va face din interior catre exterior si de sus in jos.

Parchetul se aspira folosind peria (NU aspirati parchetul fara a pune peria la aspirator, caci zgarie ceara si permite apoi acumularea mizeriei in crapaturile astfel formate), apoi se sterge cu o carpa umezita usor cu solutii ce protejeaza parchetul, la fel de bine se poate sterge cu detergent obisnuit de vase.Evitati udarea parchetului.

Speram ca ti-au fost de folos aceste mici trucuri din partea specialistilor in curatenie – Firma de curatenie